It is currently Tue Jan 24, 2017 10:19 am

All times are UTC - 5 hours



Forum rules


Please only post here if you are reporting or validating a bug or glitch in Supermechs.



Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Stomp/1 range glitch, fix it asap.
PostPosted: Wed Jan 11, 2017 3:24 pm 
Sergeant
Sergeant
User avatar
 Profile

Joined: Sat Dec 17, 2016 12:52 pm
Posts: 86
This is the fourth time I've had this glitch and is sooooo annoying. I've lost like 3 battles (and go kicked down like 30 ranks total because of it).
Spoiler:
Image


Basically I'm in range to stomp or even use the shotgun. In this case I couldn't even use either! I talked to Alexander about it, he just said to clear my cache. I did that and it's still happening.
Spoiler:
Image
Image

Has anyone else encountered this bug or is it just me? -_-

_________________
Super mechs ID: Dead Inside~

-Just the new kid on the block-

"Like normal, f*** being normal" ~ EMIN3M


Top
 

 Post subject: Re: Stomp/1 range glitch, fix it asap.
PostPosted: Thu Jan 12, 2017 8:54 am 
First Lieutenant
First Lieutenant
User avatar
 WWW  ICQ  YIM  Profile

Joined: Tue Nov 22, 2016 12:53 am
Posts: 451
Location: Jakarta,Indonesia
Gender: male
I ever feel this bug,the reason happening because your internet connection or you go to another website and battle just been started when you get to another website,when you get back to SM Site,That's happened at you...

_________________
▂▃▅▆▇█ J █ A █ C █ K █▇▆▅▃▂
[̲̲̅̅S̲̲̅̅P̲̲̅̅E̲̲̅̅C̲̲̅̅I̲̲̅̅A̲̲̅̅L̲̲̅̅ ̲̲̅̅I̲̲̅̅N̲̲̅̅T̲̲̅̅E̲̲̅̅L̲̲̅̅L̲̲̅̅I̲̲̅̅G̲̲̅̅E̲̲̅̅N̲̲̅̅C̲̲̅̅E̲̲̅̅ ̲̲̅̅A̲̲̅̅N̲̲̅̅D̲̲̅̅ ̲̲̅̅S̲̲̅̅E̲̲̅̅R̲̲̅̅V̲̲̅̅I̲̲̅̅C̲̲̅̅E̲̲̅̅]


Top
 

 Post subject: Re: Stomp/1 range glitch, fix it asap.
PostPosted: Thu Jan 12, 2017 10:05 am 
Sergeant
Sergeant
User avatar
 Profile

Joined: Sat Dec 17, 2016 12:52 pm
Posts: 86
JackTownley wrote:
I ever feel this bug,the reason happening because your internet connection or you go to another website and battle just been started when you get to another website,when you get back to SM Site,That's happened at you...

Really?? How do you know?
If that is the case, It must be cuz I'm always going on youtube, facebook, ebay, etc. xD
I'll try to use a different window and see what happens.

_________________
Super mechs ID: Dead Inside~

-Just the new kid on the block-

"Like normal, f*** being normal" ~ EMIN3M


Top
 

 Post subject: Re: Stomp/1 range glitch, fix it asap.
PostPosted: Fri Jan 13, 2017 5:04 am 
First Lieutenant
First Lieutenant
User avatar
 WWW  ICQ  YIM  Profile

Joined: Tue Nov 22, 2016 12:53 am
Posts: 451
Location: Jakarta,Indonesia
Gender: male
LovelyDeath wrote:
JackTownley wrote:
I ever feel this bug,the reason happening because your internet connection or you go to another website and battle just been started when you get to another website,when you get back to SM Site,That's happened at you...

Really?? How do you know?
If that is the case, It must be cuz I'm always going on youtube, facebook, ebay, etc. xD
I'll try to use a different window and see what happens.



Your call.

_________________
▂▃▅▆▇█ J █ A █ C █ K █▇▆▅▃▂
[̲̲̅̅S̲̲̅̅P̲̲̅̅E̲̲̅̅C̲̲̅̅I̲̲̅̅A̲̲̅̅L̲̲̅̅ ̲̲̅̅I̲̲̅̅N̲̲̅̅T̲̲̅̅E̲̲̅̅L̲̲̅̅L̲̲̅̅I̲̲̅̅G̲̲̅̅E̲̲̅̅N̲̲̅̅C̲̲̅̅E̲̲̅̅ ̲̲̅̅A̲̲̅̅N̲̲̅̅D̲̲̅̅ ̲̲̅̅S̲̲̅̅E̲̲̅̅R̲̲̅̅V̲̲̅̅I̲̲̅̅C̲̲̅̅E̲̲̅̅]


Top
 

 Post subject: Re: Stomp/1 range glitch, fix it asap.
PostPosted: Fri Jan 13, 2017 10:00 pm 
Site Admin
Site Admin
User avatar
 Profile

Joined: Wed Jun 03, 2009 6:41 am
Posts: 4532
Location: The Netherlands
Gender: male
Main reason we recommend clearing your cache here is because it might be your mech was changed by another client on the server but not locally.

Does anyone else have access to your account?





Is there any "pattern" youve noticed to when this happens?

_________________
Best Regards,

Alex
Community & Social Media Manager

Skype: dreamerofdestruction


Top
 

 Post subject: Re: Stomp/1 range glitch, fix it asap.
PostPosted: Fri Jan 13, 2017 10:47 pm 
Second Lieutenant
Second Lieutenant
User avatar
 Profile

Joined: Mon Nov 18, 2013 5:21 pm
Posts: 314
Location: [Insert Location Here]
Gender: male
Hmm, weird glitch you've got there. This has never happened to me so far. I'm pretty sure it has to do with Internet Connection or something of that nature.

_________________
Roses are red
Violets are blue
Idfwu


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 5 hours



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Copyright Tacticsoft Ltd. 2008   
Updated By phpBBservice.nl